Спални комплекти 2 части

Покажи:
Сортирай по:
Interbaby Спален комплект 2 части Зайчета Изчерпано

Interbaby Спален комплект 2 части Зайчета

Interbaby Спален комплект 2 части Зайчета - един страхотен детски спален комплект, който е нежен на ..

75.50 лв

Спални комплекти 2 части

Когато малкото бебе е на път да се роди и вече младите и радостни родители саподготвили всичко по новата стая набебето, то една от последните крачки, която трябва да се направи е свързана с подходящи спални комплекти.

 

Всичко, което се докосва до нежната и деликатна кожа на вашето дете, трябва да е много внимателно избрано и с грижа и любов да обгръща нежното му тяло. Ето за това на първо място е много важно качеството на материалите, от които са изработени спалните комплекти, а след това и начинът на изработка и не на последно място веселите и закачливи цветове и щампи, които трябва да са привлекателни за бебешкото око и да предизвикват интереса му

 

Сега ще се спрем на спалните комплекти от 2 части. Те са един практичен избор за родителите. Представляват черяаф долен и горен или чершаф плюс калъф на възглавница. Подобни спални комплекти не са винаги цялостно решение, но представляват по-специфичен избор при определени нужди на детето и родителя.

 

Днес пазара в България е изключително разнообразен и предлага огромно разнобразие от най-различни видове, модели, марки, десени и прочие. На първо място решавате дали десените трябва да са предназначени за момче или за момиче, за да съобразите цветовете и щампите. Има и някои, които са подходящи както за момчета, така и за момичета – унисекс. Ваша е задачата да разгледате всичко на пазара и да прецените кои модели ви харесват най-много и кои щампи да изберете. Дали да има симпатични животинки или десени на природна картина или обсипано със звезди небе, а може да е с някои любим анимационен герои от детските филми, които всички деца много обичат да гледат по телевизията.

 

След това избирате и материала, от който е изработен спалният комплект от 2 части. Разбира се най-подходящо е той да е напълно памучен, за да е най-нежен към детското тяло, да не го запарява и запотява излишно много и в същото време предлага топлина и грижа.

 

Ние от Детски магазин Jerrykids предлагаме и най-различни други варианти като спален комплект от 3 части, спален комплект от 4 части, пален комплект от 5 части и още много най-различни варианти, които вие сами можете да разгледате и да прецените от кой имате най-голяма нужда.

 

Приятно пазаруване!