Спални комплекти 4 части

Покажи:
Сортирай по:

Baby Italia Спален комплект Capri

Baby Italia Спален комплект Capri - реномираната италианска марка за детски и бебешки стоки предоста..

189.20 лв

Interbaby Спален комплект 4 части Friends Изчерпано

Interbaby Спален комплект 4 части Friends

Interbaby Спален комплект 4 части Friends -  един страхотен детски спален комплект от 4 части п..

219.90 лв

Lorelli Спален комплект 4 части Friends Beige Изчерпано

Lorelli Спален комплект 4 части Friends Beige

Lorelli Спален комплект 4 части Friends Beige - продуктите с марката Lorelli са се утвърдили на паза..

27.90 лв

Спални комплекти 4 части

Когато малкото бебе е на път да се роди и вече младите и радостни родители саподготвили всичко по новата стая на бебето, то една от последните крачки, която трябва да се направи е свързана с подходящи спални комплекти.

 

Всичко, което се докосва до нежната и деликатна кожа на вашето дете, трябва да е много внимателно избрано и с грижа и любов да обгръща нежното му тяло. Ето за това на първо място е много важно качеството на материалите, от които са изработени спалните комплекти, а след това и начинът на изработка и не на последно място веселите и закачливи цветове и щампи, които трябва да са привлекателни за бебешкото око и да предизвикват интереса му.

 

Сега ще се спрем на спалните комплекти от 4 части. Те са един практичен избор за родителите. Най-често представляват чершаф долен и горен плюс калъф за възглавница и обиколник за бебешкото креватче или бебешката кошарка, за която са предназначени. Подобни детски спални комплекти не са винаги цялостно решение, но представляват по-специфичен избор при определени нужди на детето и родителя.

 

Днес пазара в България е изключително разнообразен и предлага огромно разнобразие от най-различни видове, модели, марки, десени и прочие. На първо място решавате дали десените трябва да са предназначени за момче или за момиче, за да съобразите цветовете и щампите. Има и някои, които са подходящи както за момчета, така и за момичета – унисекс. Ваша е задачата да разгледате всичко на пазара и да прецените кои модели ви харесват най-много и кои щампи да изберете. Дали да има симпатични животинки или десени на природна картина или обсипано със звезди небе, а може да е с някои любим анимационен герои от детските филми, които всички деца много обичат да гледат по телевизията.

 

След това избирате и материала, от който е изработен спалният комплект от 4 части. Разбира се най-подходящо е той да е напълно памучен, за да е най-нежен към деликатното детско тяло, да не го запарява и запотява излишно много и в същото време предлага топлина и грижа.

 

Ние от онлайн Детски магазин Jerrykids предлагаме и най-различни други варианти като спален комплект от 2 части, спален комплектот 3 части, пален комплект от 5 части и още много най-различни варианти, които вие сами можете да разгледате и да прецените от кой имате най-голяма нужда.

 

Приятно пазаруване!