Стелки за обувки

Покажи:
Сортирай по:

Магическа гума за почистване на маратонки

Магическа гума за почистване на маратонки - бъдете винаги актуални и модерни с винаги чисти обувки. ..

15.50 лв

Магнитни стелки за обувки

Магнитни стелки за обувки - знаете ли че в стъпалата на краката и най-вече при петите се събират мно..

7.20 лв

Силиконови гел вложки за обувки

Силиконови гел вложки за обувки - Омръзнало ли ви е любимите ви летни обувки да ви правят рани ..

3.90 лв

Стелки от ортопедична мемори пяна

Стелки от ортопедична мемори пяна - ако се оплаквате от уморени крака, то тези страхотни ортопе..

5.60 лв

Стелки за обувки

Стелки за обувки

 

Здравейте, уважаеми клиенти.

Ние от DDGroup предлагаме стока, която сами внасяме в България. Продаваме на едро и на дребно и това е гаранция за най-добра цена, която ще намерите при нас. Освен това проверяваме стриктно всеки един продукт, което е гаранция за най-добро качество. Стоките, които внасяме са от Полша, Германия, Англия, Италия, Испания и др.

 

Стелките за обувки, които ние Ви предлагаме не са обикновенни стелки. Те са изключително модерни, удобни и комфортни. Имаме стлки от ортопедична мемори пяна. Тя е повече от много комфортна. Тя заема формата на стъпалото като по този начин осигурява максимален комфорт и удобство по време ори на дълги разходки. Така с тези стелки от мемори пяна Вие ще сложите край на убиването на краката, неудобството и мазолите.

 

Освен това имаме и магнитни стелки. Те притежават десет магнита разположени и на двете стелки в комплекта. Оказват изключително благоприятно магнитно въздействие върху стъпалото, а от там и върху цялото тяло на човека. Освен това те са и масажиращи, така че цялото Ви стпало ще е подложено на лек и много комфортен масаж. Магнитните стелки са изработени от силикон.

 

Всички стелки, които ние внасяме и предлагаме са един универсален размер и се изрязват според размера на крака и номера на обувката, която носите. Освен това в тази катеогиря имаме и други много интересни продукти като силиконови гел вложки за обувки. Те са удесни за дамите особено, когато дойде времето на обувките с високи токове.

 

Разгледайте и други наши категории като: Отслабване, Здраве и красота,Светещи играчки, Аксесоари за пътуване и много други.

 

Желаем Ви приятно пазаруване! J