Стъклена неразливаща се чаша, Швеция, цвят: сив
Модел чаша: неразливаща
Цвят: Сив
Вместимост: 150 мл
Система "без разливане": Да
Накрайник: С мек силиконов накрайник
Възраст: 6+ месеца
Дизайн: Чашата е с ергономични дръжки, които са изключително удобни за хващане от малките ръчички.\nЧашата има тънък силиконов слой, който предпазва бутилката от счупване, ако я изпуснете.\nНакрайникът е проектиран, така че да може детето лесно да се научи как да пие от чашата.
Материал: Стъклена
Състав: Стъкло
Не съдържа: BPA, BPF, BPS и фталати.
Възможност за стерилизиране: Да
Възможност за почистване в съдомиялна машина: Да
Ползи: Бебешките чаши подпомагат развитието на децата. За да ги използват, на децата им се налага да използват устата и езика си по нов начин. Тези чаши подпомагат „прехода“ от пиене с биберон, към нормалното пиене на големите хора. Преминаването към „пиене от чаша“ развива лицевите мускули, устните, челюстите и езика, а те имат пряко отношение към развитието на говора и умението за хранене.\nКогато детето държи чаша от малко, то развива чувството си за баланс и координация – стреми се да не разлива чашата. Така се развиват и навиците за самостоятелно хранене.\n
Допълнителни характеристики: Стъклената чаша е изработена от леко боросиликатно стъкло, което е най-добрият материал за вашето бебе.\nНакрайника е изработен от висококачествен медицински силикон, с добре балансирана мекота, подходяща за чувствителните венци на бебето.\nНакрайника е проектиран, така че да може детето лесно да се научи как да пие от чаша.\nСтъклената чаша е лесна за почистване.\nМожете да я стерилизирате на висока температура или да я миете в съдомиялна машина.\nПродукта отговаря на изискванията на европейския стандарт EN 14350.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Стъклена неразливаща се чаша, Швеция, цвят: сив

  • Производител: Everyday baby
  • Код на продукта: 14872
  • Наличност: В наличност
  • 37.99 лв.