Wood Trick

Покажи:
Сортирай по:
Wood Trick 3D Пъзел Bright Parrot Изчерпано

Wood Trick 3D Пъзел Bright Parrot

Wood Trick 3D Пъзел Bright Parrot - един повече от уникален 3D Пъзел, който ще донесе радост и часов..

97.80 лв

Wood Trick 3D Пъзел Wizard Dragon Изчерпано

Wood Trick 3D Пъзел Wizard Dragon

Wood Trick 3D Пъзел Wizard Dragon - 3D Пъзелите с украйнската марка Wood Trick отново са тук и то с ..

97.80 лв

Днес пазара в България е пълен с безброй голямо разнообразие от най-различни детски играчки. Ако човекк влезне в един голям детски магазин или посети онлайн детски магазин, то ще се почувства наистина като в приказното вълшебство на играчките и ще му се прииска отново да е дете. Играчките, които ще можем да видим днес са най-различни. Някои са електронни, други дори могат да говорят или пеят. Трети се движат самостоятелно или чрез дистанционно управление. Те може да са плюшени играчки, пластмасови или дървени играчки.

 

Ние от онлайн Детски магазин Jerrykids.com сме изключително радостни да ви представим нещо по-различно. Нещо, което не се среща на пазара. Нещо ново, което със сигурност ще ви грабне вниманието и ще ви заинтригува. Дървените конструктори от реномиранта украинска марка Wood Trick не са просто едни или поредните детски играчки. Те притжават колекционерска стойност и могат да бъдат оценени изключително високо от всеки истински ценител на подобен тип продукти.

 

Wood Trick ви представят 3D пъзели или дървени конструктори, които са изработени изцяло от екологично чисти и нетоксични материали. Те са изцяло от дърво във всеки един свой елемент. За изработката на своите продукти професионалистите от Wood Trick не използват нищо изкуствено или нещо, което може да замърси околната среда като различни видове токсични бои, лакове или лепила. Сглобяването на техните продукти също се извършва изцяло без лепило или други видове помощни средства.

 

Почти всичките им дървени играчки притежават задвижване чрез механизъм или отварящи се и подвижни части. Нещо, което ги прави още по-привлекателни и интригуващи за всеки един потребител, любител, ценител или колекционер на подобен тип продукти. Те се превръщат в чудесна декорация от интериора на вашия дом. Могат да бъдат поставени на секцията или друга подходяща мебел. А в ръцете на едно дете тези конструктори ще са много увлекателна, интригуваща и изключително забавна детска играчка.

 

Насладете се на изяществото дори в най-дребния детайл, с който дървените конструктори на Wood Trick са изработени с огромно желание и майсторство. Нека те станат част от вашия интериор или от любимата ви колекция.

 

Ние от онлайн магазин Jerrykids.com сме изключително радостни да ви представим едни по-различни играчки, които без съмнение се славят със своето качество на изработка и изцяло природо-съобразни продукти, от които са направени

 

Разгледайте разнообразието от най-различни дървени конструктори, прегледайте различни снимки, прочетете цялото описание, за да придобиете по-голяма представа и не забравяйте да изгледате клипчетата, които гарантирано ще привлекат и задържат вниманието ви.

 

Приятно пазаруване в нашия онлайн детски магазин и чуден свят!