Подложки за стол

Покажи:
Сортирай по:

Ортопедична гел подложка за стол

Ортопедична гел подложка за стол - колко често ви се е случвало или ви се е налагало да седите продъ..

49.60 лв

Терапевтична гел възглавница В наличност

Терапевтична гел възглавница

Терапевтична гел възглавница - знаете ли колко време от ежедневието си прекарвате в седнало пол..

43.30 лв

Подложки за стол

Подложки за стол

 

Здравейте, уважаеми клиенти.

Ние от DDGroup предлагаме стока, която сами внасяме в България. Продаваме на едро и на дребно и това е гаранция за най-добра цена, която ще намерите при нас. Освен това проверяваме стриктно всеки един продукт, което е гаранция за най-добро качество. Стоките, които внасяме са от Полша, Германия, Англия, Италия, Испания и др.

 

Нашите Подложкиза стол са няколко различни варианта. Но всички са изключително качествени и отговарят на индивидуалните нужди за всеки човек. Имаме изцяло гелова подожка за стол, но имаме и напълно ортопедична, която отново включва гелово вещество в съдържанието си. Геловите подложки за стол имат безпорното предимство, че напълно заемат формата на седалището като по този начин гарантиран 100%комфорт. Но това е най-малкото, защото те имат и терапевтична функция за болки и изкривявания в гръбначния стълб или седалището. Много са подходящи за хора с проблеми в тези области, но иза всеки друг човек, защото носят комфорт при всяко сядане и са много препоръчителни за хора, които работят на компютър в офис или просто им се налага да стоят много на стол.

 

Нашата ортопедична гел подложка за стол има две лица. Едното е затоплящо и е подходящо за зимата, а другото лице е подходящо за лятото, защото през него циркулира въздуха и не причинява запотявания.

 

Важно е, че всички подложки за стол притежават терапевтичен ефект, изключително удобни са за всеки човек и са напълно подходящи за всякакъв размер стол или седалище.

 

Разгледайте нашите различни предложения и изберете това, което харесате най-много. Разгледайте и другите наши Стоки за дом и офис.

 

Приятно пазаруване! J