Levenhuk

Levenhuk

Levenhuk е американски производител на богата гама от оптични продукти като микроскопи, телескопи, бинокли, монокли и др. 

Компанията е със седалище в Съединените щати (Тампа) и постепенно се разраства, разпространявайки продуктите си в над тринадесет търговски и дистрибуторски филиала в Съединените щати, Канада, Европа и Азия и производствени предприятия в Китай. Още със създаването си през 2002 година компанията се стреми да предлага висококачествени оптични продукти на достъпни цени и с това си действие достига най-голям пазарен дял в Централна и Източна Европа.

Една от най-актуалните серии на марката е Levenhuk LabZZ. Тя е специално създадена за деца и юноши. Всички продукти от серията LabZZ са необикновени и ярки. Артикулите са различни и модерни телескопи, микроскопи, бинокли, научни комплекти и оптични принадлежности. Levenhuk LabZZ са опаковани в цветни и атрактивни подаръчни кутии, а устройствата са изключително лесни за употреба и напълно безопасни.

Продуктите за деца на Levenhuk задоволяват любопитството на децата, развиват интелекта и научните познания за света и космоса. Развиват въображението и креативността.


Няма налични продукти.