Столчета за кола

Публикувано от jerrykids 25/12/2019 0 Коментар(и)

Когато на бял свят се появи нов член на семейството, той има нужда от пълен комплект от грижи и внимание. Младото семейство трябва да обърне внимание на всичко, което е необходимо за новороденото бебе. От детската стая и всичко необходимо за спокойствието и уюта в нея, през бебеяките играчки така необходими за забавлението и развитието до всяка разходка навън. Когато младото семейство потегли на пътешествие със семейния автомобил, то задължително трябва да се помисли и за бебето. За тази цел родителите трябва да обърнат внимание на нуждите на детето по време на път. На първо място е избирането на подходящ стол за кола.

 

Днес пазара предлага най-различни варианти на столчета за кола. Те са едно от друго по-комфортни, по-сигурни и с по-модерен дизайн. Но кое столче да изберем  за нашето дете?кош столче ще е най-подходящо за него? На  първо място трябва да съобразим възрастта на детето и да разгледамевнимателно какво предлага пазара, за да изберем най-подходящият.  А бъдете сигурни, че пазара е пълен с най-различни предложения.

 

За новородени бебета най-подходящите столчета за кола са от възрастова група 0+. Те най-често се наричат кошници за кола.  Те са проектирани специлно за новородени бебета. Всичко в тях осигурява максимален комфорт и сигурност за бебето по време на път с автомобила. Много често имат и удобна дръжка, благодарение на която родителят може лесно и бързо да пренесе кояницата за кола от едно място на друго още докато детето е в нея. Инсталират се в автомобила много бързо и лесно, като сигурността и стабилността на столчето по време на път се осигурява благодарение на предпазния колан на автомобила.

 

След този най-ранен период за бебето, то преминава към следваща група столчета за кола, а това са столчета от възрастова група 1. Те са предназначени за деца от 9 до около 18 килограма. Тези столчета много често предлагат огромна гама от удобства за малкото дете като: допълнителни възглавници, дпълнителни предпазни страници за защита от страничен удар и допълнителни предпазни колани. Производителите от цял свят на детски столчета за автомобил са помислили за абсолютно всеки детайл на столчетата от тази възрастова група.

 

Следват и столчета за кола, които са за комбинирани възрастови групи като тези от група 1,2 и 3. Те са предназначени за деца от 9 до 36 килограма. Тези столчета буквално растат с ваяето дете. Те могат да регулират височината на облегалката, височината на седалката или наклона на облегалката в зависимост дали детето иска да поспи по време на дългото пътуване или предпочита да наблюдава различни природни гледки, които се виждат през прозореца на автомобила. За по-големите деца от възрастова група 3 облегалката на тези столчета мове да се премахне и да остане само седалката, която е напълно достатъчна за по-големите деца, докато са в колата.

 

Така ние от интернет детски магазин Jerrykids.com предлагаме на вашето внимание един богат асортимент от най-различни столчета за кола. Те притежават най-различни удобства за комфорт на детето, пълна гама от защитни и предпазни приспособления, които да гарантират сигурността на детето по време на път. В нашия магазин ще имате възмовността да разгледате столчета за кола от най-различни производители от цял свят. След това сме ги разделили в различни възрастови групи, за да можете по-лесни да избере най-подходящия за за вашето дете.