Avionaut

Avionaut

Avionaut създава с огромна грижа и мисъл за малчуганите своите детски столчета. Това е компания, която взима предвид гледната точка и на детето, и на родителя. Така детското столче обединява двете виждания и дава най-доброто за детето.

От гледна точка на детето, обикновено, пътуването с кола не е най-приятното преживяване. Седалките са огромни, колата е още по-голяма, а родителите са далеч на предните седалки. Дори краткото пътуване се оказва дълга и мъчителна екскурзия.

Родителите също имат усещането, че сякаш бързат да хванат самолета. Всичко трябва да бъде опаковано и добре преценено. Трябва да се движат със списък, който ги подсеща за най-важните задачи и вещи. Едва след като са напълно сигурни, че малкото им съкровище е на сигурно място, могат спокойно да отпътуват.

Avionaut проектират своите седалки за автомобили, с единствената цел пътуването, независимо дали е дълго или краткото, да бъде лесно и удобно. Техните седалки спестяват много от времето за поставяне и за бързото и безопасно закрепване. В тях детето се чувства комфортно и се вози в пълна безопасност, дори ако целта ви е само на няколко пресечки.

Avionaut проектират технологично усъвършенствани детски седалки за автомобили, които се отличават с изключителен дизайн. Тяхната функционалност и ефективност са резултат от високата квалификация на дизайнерите. 

Няма налични продукти.