Bart

Bart

Bart е един от лидерите във вноса и продажбата на едро на всякакви детски стоки – дрехи, играчки, аксесоари, обувки. Тя стартира бизнеса си на нашия пазар през 1995 г.

Компанията внася стоки предимно от Азия и Италия, същевременно е официален разпространител на стоките на Perfetto, Hoholino Baby, Hoholino Kids, Buddy Dog.

Децата определено са изключително претенциозни клиенти, а екипът на Bart се стреми да ги направи максимално доволни и щастливи. Компанията има свои дизайнери, които не пропускат да се запозанят с всяка нова модна тенденция и да я приложат при предлаганите стоки.

Bart предлага богат асортимент от облекла за деца до 10 годишна възраст, както и обувки от материали с най-високо качество. Обувките и дрехите за деца са изработени от материи, които не вредят на нежната детска кожа. Не са пропуснати и всички необходими приндлежности за бебетата – буйки, пантофки, обувки за прохождащи крачета и др.

Номерацията при дрехите, бельото и обувките е пълна, а цветовите решения - свежи и жизнерадостни.

Играчките, които предлага Bart на българския пазар са повече от 3000 артикула. Асиртиментът е изключително богат: кукли и всякакви аксесоари за тях, мозайки, конструктори, музикални играчки, забавни надуваеми артикули и др.

Избирайки продуктите, предлагани от фирма Bart, вие избирате най-доброто за вашето дете.

Няма налични продукти.