Бебешки кошарки

Публикувано от jerrykids 08/09/2020 0 Коментар(и)

Искате да подарите на своето собствено дете както сигурност, защита и спокойствие, така и забавление, игри и веселби? Искате то да се чувства спокойно и същевременно с това да е заинтригувано и щастливо? Искате това за своето силно обичано дете както през деня, така и през ноща, въобще по всяко време на денонощието? Искате го не само у дома, но и дори, когато пътуване наблизо или надалеч заедно с малкото си бебе?

 

 

Е сега има решение за всички тези потребности, нужди и желания и това решение се нарича бебешки кошарки. В тези детски кошарки малкото дете може да си играе през деня на едно наистина много сигурно и спокойно място. Стените на кошарките са от различни видове плат и са еластични, така че, ако се удари в тях, то със сигурност няма да се нарани и няма да го заболи. Те имат меко дъно с матрак, който е достатъчно удобен за да може малкото и любимо дете да се чувства винаги комфортно, удобно и уютно. Най-често тези кошарки имат различни цветове, което допълнително привлича вниманието и със сигурност ще заинтригува детето. Може по стените на кошарката да има изображения на различни анимационни герои, любими животни, на нощното зведно небе и какво ли още не. Но всичко това е изключително приятно за бебето. То ще привлича неговото внимание и съвсем несъзнателно ще помага много за развитието на визуалните възприятия. А на всичкото отгоре стените най-чето са прозрачни, така че малкото дете да може да държи под око постоянно своите родители. По този начин то ще се чувства спокойно и сигурно по всяко време на денонощието. Освен това ще разглежда околния свят и собствения си дом където, бъдете сигурни, че постоянно ще открива и вижда нови и много интересни неща. Всичко това ще запалва неговото любопитство.

 

 

В тези бебешки кошарки малкото дете може да си играе с любимите играчки. Без значение дали те са плюшени играчки, някакви видове дрънкулки, кукли, музикални играчки или някакви подобни, то постоянно ще се забавлява, ще бъде много щастливо и ще се чувства винаги много сигурно, удобно и комфортно в своята любима детска кошарка. На всичкото отгоре много често тези кошарки притежават собствен гриф с висящи играчки, които се поставят над бебето и то ги вижда винаги, когато лежи по гръб и те постоянно предизвикавт интереса му и то се опитва да ги достигне като протяга ръце към тях. То иска да ги достигне и да си играе с тях, защото те са разноцветни, имат различни форми, често са дрънкащи и издават различни звуци. Всъщност игрите в кошарката са едни от първите занимания за детето, които помагат изключително много за неговото пълноценно развитие и същевременно с това го забавляват изключително много. И всичко това се слючва на едно напълно безопасно, сигурно и много комфортно и уютно място. Това е мястото, което малкото дете ще чувства като своето място за игри още в първите месеци от своето раждане.

 

 

Освен за най-разнообразни, весели и много занимателни игри тези кошарки разбира се са много подходящи и за сън. Детето може да спи в тях както за кратка дрямка през деня, така и за дълбок и пълноценен сън през ноща. Достатъчно е да се сложи едно меко и удобно матраче, една хубава и пъстра завивка и удобна възглавница, за да може детето да се чувства наистина прекрасно и да се наслаждава на един страхотен сън по всяко време. Много често някои от тези кошарки имат вградени и нощни лампи или прожектори, които ще успокояват детето и нощно време ще прожектират на тавата много успокояващи и приятни картини на нощно небе с луна и много блещукащи звезди. Това има за цел да привлече вниманието, да успокоява и приспива детето. Освен това светлинното шоу може да е придружено и от много приятна приспивна и успокояваща музика каквато е класическата музиката и звуци от природата и различни животни. Всъщност има бебешки кошарки, които са толкова удобни и комфортни, че напълно могат да заменят стандартните детски креватчета. Дори има кошарки, които не само не отстъпват от стандартното креватче, но и го превъзхождат в много отношения. Например с това, че са много по-леки и имат колела на поне две от четирите си крачета, благодарение на което много лесно и бързо могат да се преместват от една стая в друга. Креватчетата са с твърди стени, които са направени най-често от различни дървени материали, които обаче могат да бъдат и опасни при удар на детето в тях и то да се нарани. Това при кошарките не се случва просто защото стените са от различни видове плат и са напълно безопасни за малките бебета.

 

 

Детски кошарки имат и едно друго много голямо предимство. Те са сгъваеми и притежават в комплекта специална чанта за съхранение или транспортиране. Благодарение на това вие можете да вземете кошарката със себе си винаги, когато решите да пътувате заедно с малкото дете, без значение дали е за по-дълго или по-кратко. Без значение дали пътувате често или едва един два пъти в годината, то бебешките кошарки ще са винаги под ръка и със сигурност ще ви свършат повече от чудесна работа. А когато детето няма нужда вече от кошарка просто може отново да се сгъна и прибере в сака, а след това в някой голям гардероб или килер. По този начин не само, че няма да заема много място в дома, но и ще се съхрани максимално дълго време. Докато стандартните детски креватчета много често родителите се чудеят какво да ги правят, тогава когато детето вече е пораснало и няма нужда да спи на такова специално легло.

 

 

Бебешките кошарки могат да имат още много екстри, аксесоари и удобства както за родители, така и за малките деца. Ако се чудите каква точно кошарка да изберете ние от онлайн Детски магазин Jerrykids първо ви поздравяваме за решението, че сте решили да закупите подобна кошарка, защото сме сигурни, че тя наистина ще ви свърши чудесна работа и ще съпътства детето ви в първите месеци от неговото развитие и растеж. След това вие трябва внимателно да разгледате всички предложения, които съществуват на пазара в България, а те са наистина изключително много и най-разнообразни. Те са различни по марки, модели, цени, характеристики, та дори и размери. Вие сами разгледайте и преценете коя кошарка ще е най-удачна за вас и вашето дете и коя максимално много ще задоволи нуждите и потребностите ви.