Масажор за лице срещу акне

Масажор за лице срещу акне - отървете се веднъж за винаги от неприятното акне, което загрознява красивото Ви лице. Сега това е изключително лесно с този удивителен масажор за лице, който е направен специално да се бори с акнето. След като го използвате Вашето лице отново ще бъде сияйно и красиво и Вие няма вече да се притеснявате или срамувате от него. Масажорът включва различни приставки, които третират акнето по различен начин. По-долу ще прочетете коя приставка за какво се използва за максимален ефект.


Масажор за лице срещу акне

Притежава пулверизатор за вода. Можете да го напълните с вода или тонизиращи вещества.

4 сменяеми глави: четка за пилинг на лице, гъба за измиване и масажиране, глава всмукателна чашка и масажиращ накрайник

Бутон включване и изключване

Работи с 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта)

Европейски сертификат за качество

Размери на уреда: 15*4,5*5 сантиметра

Начин на употреба:

- Първо използвайте накрайника, който е предназначен за отстраняване на люспеста и мъртва кожа. Така ще достигнете до здравата и красива кожа и ще имате достъп до порите на кожата.

- След това използвайте Почистващата гъба - с нея ще премахнете всички замърсявания, токсини и бактерии. Едновременно с това тя леко масажира, което помага да се отпусне и отвори за максимално добро почистване

- Трета стъпка е да използвате накрайника всмукателна чаша - този накрайник има вид на малка чаша и благодарение на нея ще премахнете примесите от вътрешната страна на порите. Това лечение ще ви помогне да предотвратите появяване на пъпки или черни точки.

- Контурен масаж - използва се за нежен масаж на лицето, благодарение на който кожата се отпуска и възвръща перфектната си форма.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Масажор за лице срещу акне

  • Код на продукта: 15285
  • Наличност: В наличност
  • 22.50 лв.