Playmobil

Playmobil

Конструктори и комплекти за ролеви игри Playmobil. Светът на въображението и ролевите игри Playmobil е нещо така необходимо в ежедневието на децата. Конструкторите и тематичните комплекти за игра с фигурки на Playmobil доразвиват всекидневните им случки, желанията им, радостта и надеждите им

Играчките Playmobil спомагат развитието на въображението, фината моторика, сръчността и предоставят на децата възможност за часове наред увлекателни игри.

Playmobil е една от най-известните марки за детски играчки и конструктори в целия свят. Чрез тези играчки детето може да се потопи в един свят, който е колкото въображаем, толкова и реален. Комплектите играчки Playmobil, с които можете да построите различни домове, да управлявате герои със собствени домашни любимци, да се превърнете във полицай, ветеринар, пожарникар или лекар. Можете да си направите излет в планината или да управлявате собствена зоологическа градина с много животни. Това е само малка част от разнообразните игри, които ще срещне детето в магическия свят на Playmobil.Няма налични продукти.