Дървени 3D Пъзели Wood Trick

Публикувано от jerrykids 02/08/2020 0 Коментар(и)

Едни от най-приятните и забавни моменти за всяко едно малко дете е когато в това занимание участват членовете на цялото семейство. Подобни игри има, които са подходящи за малки и за големи и те наистина носят огромно удоволствсие за всички, хора, които участват в играта. Може да е цялото семейство или група от приятели, но гарантирано ще е изключително приятно и много интересно.

 

 

Ние имаме подобно предложение за заниманието на цялото семейство с дървени 3D Пъзели Wood Trick. Тези прекрасни дървени пъзели или още могат да бъдат наречени и дървени конструктори представляват макетни варианти на различни видове сгради, животни, коли или други подобни неща. Сред тях ще срещнете например много и най-различни видове коли като камион, леки автомобили или дори тир. Може да срещнете сгради като вятърна мелница, виенско колело, въртележка и други интересни модели. Има дори някои много добре изработени форми на различни видове животни като паяк. А за тези хора, които изпитват симпатии и интерес към различн видове оръжия, то и такива модели има и то най-различни. Те са толкова истински, че дори стрелят и някои имат и мишена, която трябва да уцелите.

 

 

Всички дървени конструктори Wood Trick имат изключително автентичен дизайн. Те са изпипани дори и в най-малкия детайл, така че да приличат досущ на истински. Толкова са реални и истински, че тази красота и съвършенна изработка могат да бъдат оценени от всеки истински ценител и колекционер. Те са подходящи дори и да си направите една страхотна колекция от различни модели. Но не се притеснявайте, защото дори да не сте голям специалист или разбирач, то те са подходящи и за всеки обикновен човек, който не разбира много, но все пак цени качественото и красивото.

 

 

Едно от най-забележителните неща, които притежават тези 3D Пъзели е техният механизъм, благодарение, на който се движат и то толкова реалистично, че започват още повече да приличат на истински. Движат се като истински и не само това, но на някои модели автомобили се движат и други части като например буталата. А работата на други като въртележката или виенското колело изглежда досущ като истинска. Всичко е изпипано дори и в най-малкия детайл. Пистолета стреля с дървени патрони и дори има мишена в комплекта, която трябва да уцелите. Механизъм се задвижва посредством ластик, които се поставя и навива на самия механизъм и след това просто се пуска. Освен този подвижен механизъм дървените конструктори Wood Trick притежават и други различни части ,които са продвижни или отварящи се като врати, прозорци и прочие.

 

 

Всички 3D Пъзели са изработени от екологично чист дървен материал. За изработката им не са използвани различни видове изкустевни материали като бои, лакове или лепила. Сглобяването им също се орави без лепила или други помощни материали, а просто различните части се нагласят една към друга и това е всичко. Не си мислете обаче, че сглобяването им е много лесно. Всъщност зависи от модела, броя части,големината и сложността. Те всички имат различно ниво на трудност, като са разпределени на три нива: лесно, средно и трудно. Някои ще ги сглобите за по-малко от час, но за други ще ви трябват поне 5 часа. Така че се пригответе за едно дълго занимание, в което наистина може да участват членовете на цялото семейство или дори може да поканите своите най-добри приятели и те да вземат участие в това наистина много забавно и увлекателно предизвикателство.

 

 

За да сглобите правилно притежавания от вас модел е най-хубаво да използвате инструкциите, които са включени във всеки един комплект поотделно. Когато успеете да сглобите вашия модел съвсем спокойно можете да го поставите на секцията или на друго място във вашия дом и да се наслаждавате на неговата красота и съвършенство дори в най-дребния детайл. А след това вземете друг модел, който да сглобите и така можете да си направите цяла колекция. Когато избирате, модел 3D Пъзел Wood Trick, който да си закопуте не пропускайте да изгледате и клипчето за съответния модел, което ще ви даде много ясна представа какво точно представлява този модел, как се сглобява и какви са неговите функции, подвижни части и прочие.

 

 

Ние от онлайн Детски магазин Jerrykids се радваме да ви представим всички модели дървени конструктори Wood Trick, защото ние сме техни вносители и вярваме, че те наистина са един чудесен подарък и изненада за абсолютно всеки човек.