Идея за подарък - Камионът Big Rig

Публикувано от jerrykids 23/01/2021 0 Коментар(и)

Здравейте мили деца!

 

Днес е зима и времето е студено. На вън ту вали сняг, ту вали дъжд. На кратко казано не е много приятно за игри на вън. Но това може да не е голям проблем, ако винаги под ръка в къщи имаме нещо много интересно и привлекателно, с което да се занимавате. Тук изниква въпроса кои игри и занимания са най-подходящи и най-интересни за игра вкъщи. Те могат да са много и най-различни, но ние днес искаме да ви предложим нещо изключително интересно, за което сме сигурни, че ще ви донесе огромна радост, щастие и много часове приятно и увлекателно занимание. Това е страхотния 3D пъзел на марката Wood Trick – Big Rig. Този страхотен Big Rig представлява един голям камион-тир. Той е изработен изцяло от екологично чист дървесен материал. И понеже е 3D пъзел или може да се нарича още и конструктор, то той както се сещате и сами изисква сглобяване от ваша страна. Този пъзел се състои от 485 различни елемента, които вие трябва да натъманите една към друга. Те са направени така, че да си пасват идеално и се сглобява дори без да използвате лепило или други подомни материали. Тези страхотни пъзели се сглобяват дори без да използвате бои, лакове и други неща. Те са изработени без никакви изкуствени материали и всичко при тях е естествено и екологично чисто.

 

 

Бъдете сигурни, че този наистина чудесен и повече от чудесен камион Big Rig ще ви впечатли и занимава дълго време. Вие ще го сглобявате в продължение на няколко часа. Имайте предвид, че всичките тези 485 елемента изискват време за да се сглобят и то не е никак лесно. Напротив. Нивото на трудност за сглобяване на този конструктор е високо или трудно. Така че не се притеснявайте, ако понякога имате нужда от помощ и в неговото сглобяване включите и други членове на вашето семейство или дори приятел. Ами да. Нека в сглобяването се включат вашата майка и татко. Вие със сигурност ще имате нужда от помощ, но така заниманието с него ще е още по-приятно и ще събере цялото семейство заедно. По този начин тези семейни игри имат качеството да сплутяват и да събират семействата заедно. Те ще доставят огромно удоволствсие и интерес във всеки член от вашето семейство. А ако поканите и приятел да помага, тогава ще видите колко впечатлен ще остане и той от този чудесен 3D пъзел.

 

 

Всеки детайл, всеки елемент, всяка част от страхотния голям камион е изпипана до съвършенство. Тя буквално прилича досущ на истинска и когато сглобите всички отделни части, то полученият резултат също ще бъде повече от впечатляващ. А, ако успеете да го сглобите правилно и се получи всичко както трябва, то успехът от постигнатия резултат със сигурност ще ви донесе огромно удоволствсие и радост. Чудесно! Имате сериозно основание да се чувствате горди от собствените си възможности и вложен труд и усилия.

 

 

Има обаче и още една изненада, която ще ви впечатли и то дори повече от впечатли. Конструкторите на Wood Trick както и този страхотен голям камион-тир Big Rig притежават механизъм за задвижване и отварящи се и подвижни части. Така те приличат още повече на истински и впечатляват още повече. Просто навийте дървения механизъм и го оставете. Ще видите как очарователният камион ще започне да се движи сам. И не само ще се движи, но докато го прави ще видите и още много подвижни елементи от него като подвижните бутала, които се местят, когато камиона е в движение. Това е наистина чудесно и ще донесе огромно удоволствсие и радост на цялото семейство. Просто хората от Wood Trick са се погрижили всичко да е изпипано до съвършенство!

 

 

Освен, че се движи чрез механизъм, на който се поставя ластик и всичко се случва без електроенергия или батерии или други подобни неща. Но освен това вие ще откриете, че можете да отваряте вратите на камиона и дори прозорците. Предния капак също се повдига. Този 3D пъзел на Wood Trick – камион Big Rig наистина страхотен. Можете да го поставите на секцията или на друго място в собствения си дом и той ще се превърне в чудесна окраса. Можете да си направите прекрасна колекция от различни модели пъзели Wood Trick. Но бъдете сигурни, че те са и един изключителен подарък за абсолютно всеки един човек. Това е по-различен подарък, по-неочакван и със сигурност с него вие ще подарите огромна радост, щастие и ще видите приятната изненада в очите на човека, на когото го поднасяте. Така че, ако ви трябва подарък, то не се чудете дълго, а просто изненадайте приятно човека с един от тези невероятни пъзели.

 

 

В youtube можете да видите видео материал за самият камион. На него вие ще разберете по-ясно как се сглобява и как се движи. Ще видите всичките подвижни и отварящи се части на тира Ще видите колко е прекрасен. Ще видите и още нещо. А то е, че към него можете да прибавите и някое от неговите две страхотни ремаркета, които се закопуват отделно. Но събрани заедно с него се получава нещо изключително невероятно. Двете ремаркета са различни. Едното е в комплект с малка кола и тогава камионът се превръща в автовоз. А другото ремарке е контейнер за гориво или друг вид течен материал. Абе с две думи става си точно като истинско! :)

 

 

И накрая да обобщим характеристиките на чудесния голям камион. Той има 485 броя елемента. Нивото на трудност му е високо -т.е. сложен е за сглобяване. Сглобява се без лепило или други подобни материали. Има механизъм, който го задвижва. За механизма се използва ластик. Притежава и други движещи се и отварящи се части, за да прилича досущ на истински. Изключително реалистичен. Чудесен подарък и изненада за всеки човек над 14 години. Подходящ за момчета и момичета. Изработен е изцяло от екологичен дървесен материал. Държавата на произход е Украйна. Не са използвани бои, лакове, лепила или други изкуствени и токсични материали. Комплектът съдържа всичко необходимо за сглобяването и дори има няколко резервни части. Има и инструкции, които много ще ви помогнат за правилното сглобяване и трябва да се спазват много стриктно.

 

 

Е това е съвсем накратко за чудесния голям камион Big Rig. Ние от интернет детски магазин Jerrykids.com се надяваме да сме ви били поне малко полезни и да сме ви дали една наистина чудесна идея за подарък и изненада :)